loader circle

Tanera

Naša firma je sa velikim ambicijama osnovana kao mali porodični biznis 2007, neposredno pred početak svetske ekonomske krize. Uprkos svim izazovima sa kojima smo se suočili do danas uvek smo izlazili kao pobednici i uvek smo uspevali da na vreme isporučimo vozilo ili robu.

Za relativno kratko vreme postojanja, izgradili smo ime koje znači pouzdanost. Iza nas su milioni pregaženih kilometara, hiljade preveženih automobila i što je za nas najvažnije, na hiljade zadovoljnih klijenata.

tanera automobili
tanera-unutrasnjost-automobila

Uvoz polovnih automobila

Naša poslovna politika se zasniva na tri principa: poštovanje rokova, bezbedan transport i zadovoljna mušterija. Veoma brzo smo se afirmisali i postali jedna od najkonkurentnijih firmi u ovom poslu.

Posedujemo 11 vozila. Dva kamiona nedeljno dovoze kvalitetne automobile iz Nemačke i Švajcarske i samo u prošloj godini smo imali 1960 zadovoljnih klijenata.

Mnogi ljudi su uz našu pomoć rešili problem nabavke automobila za svoje potrebe. Možda je vreme da to i Vi učinite na najlakši mogući način, uz najbolji odnos cene i kvaliteta.